Potluck 2014 in Mill

We hadden het liever anders aangekondigd, maar de 15e potluck zal ook dit jaar in Mill zijn.
Dat wordt dan de 10e keer daar, een onbedoeld lustrum. We hopen alweer 6 jaar dat de volgende potluck ergens anders zal plaatsvinden.
Mocht er toch nog een wonder gebeuren, dan veranderen wij snel onze plannen 😉

Tijd: vanaf 15.00 uur tot we niet meer zien wat we eten 😉
Thema: Supergezond en/of superlekker?! We lezen overal dat we aan het ‘superfood’ moeten om gezond te blijven, is dat echt zo of is dat superonzin? Wij denken er zo het onze van…
Tot nog toe hadden wij niets te klagen en was alles wat jullie voor de potluck meebrachten superlekker, dat mag zo blijven.

Wij zorgen voor bijpassende drankjes en vis op de barbecue.

Ger is natuurlijk al met de muziekquiz bezig. Wie zich wil voorbereiden, kan alvast wat Franse chansons oefenen. Binnenkort een voorproefje op deze website.

Graag weer aanmelden via de website en wij vinden het leuk als jullie veelvuldig  gebruikmaken van het gastenboek (wel eerst even inloggen anders zie je dat gastenboek niet!).

Bij het aanmelden kun je dezelfde inlog en wachtwoord gebruiken als vorig jaar. Gebruik het gastenboek om iedereen te laten weten dat je komt en welk gerecht je meebrengt. Nico heeft al beloofd dat hij weer chocolademousse maakt: superlekker!
Ben je je inloggegevens/wachtwoord vergeten dan kun je via de website nieuwe krijgen.

Voor de ‘nieuwkomers’ in Mill: op de contactpagina kun je na inloggen het adres en een link naar een routekaartje vinden.