Laatste potluck in Mill

De 16e potluck wordt een hele bijzondere op zaterdag 22 augustus!

Tijd: vanaf 15.00 uur tot we niet meer zien wat we eten 😉 Thema: Fusion, combinatie van alle thema’s van voorgaande jaren….

Nog net voor onze vakantie hebben wij jullie alvast de eerste e-mail gestuurd over de potluck van dit jaar. Al heel vaak hebben wij aangekondigd dat ‘de-laatste-potluck-in-Mill‘ eraan zit te komen en nu is het dan echt zover! Nee, we hebben het huis in Mill niet verkocht. Maar we gaan wél verhuizen. Per 1 september schuiven we een paar straten op en nemen onze intrek in een grote bovenwoning met 2 dakterrassen en genoeg ruimte om te potlucken. Nog meer in het centrum van Middelburg, halverwege het stadhuis en de abdij. Een droomlocatie!

Burggang_zijkantBurggang_voorzijdeTerug naar Mill nu: op zaterdag 22 augustus potlucken we daar nog een keer volgens het vertrouwde recept. Jullie brengen wat te eten mee, wij zorgen voor onderdak en drank. Natuurlijk leggen we ook nog een visje op de barbecue als er te weinig te eten dreigt te zijn. We hopen uiteraard op schitterend weer, maar ook een fikse regenbui – weten we uit ervaring – kunnen we hebben.

Omdat dit echt de laatste potluck is in Mill doen we ook nog wat extra’s. Zo vlak voor de verhuizing moet Stationsstraat 5 zo leeg mogelijk worden. Daarom willen we jullie niet zomaar naar huis laten gaan. Voor iedereen die wil is er de gelegenheid om een ‘souvenir’ uit Mill mee te nemen. Als je al iets in gedachten hebt, kun je dat van tevoren aangeven in het gastenboek. Wij bepalen dan of we het kwijt willen, of zelf willen houden. Je kunt ook ter plekke afwachten wat we voor je in petto hebben.

Aanmelden kan ook dit jaar via deze website. Je kunt dezelfde inlog en wachtwoord gebruiken als vorig jaar. Gebruik het gastenboek dan kun je meteen aan iedereen laten weten dat je komt en welk gerecht je meebrengt (en wat je eventueel mee naar huis zou willen nemen). Ben je je inloggegevens/wachtwoord vergeten dan kun je via de website nieuwe krijgen.