Het begint al te kriebelen

Nog een kleine 2 weken en dan staat de tent er weer! Want ook al zijn de voorspellingen redelijk, voor zover je dat kunt zeggen over het weer van volgende week, wij nemen weer het zekere voor het onzekere. Wij halen daags ervoor de tent op bij Anja en Nico. Zij zijn er dit jaar trouwens niet bij, zij zitten als wij potlucken in het vliegtuig naar China! Wat zouden zij daar graag voor ‘Hollands lekkers’ op de kaart willen zien? We zullen het ze vragen.

Wat jullie, de potluckers die er wel zijn op 27 augustus, gaan bijdragen aan het menu van onze eigen Dutch Club, wordt langzaamaan duidelijk. Maar van een heleboel vaste gasten weten wij nog niet of ze er zullen zijn en wat ze in dat geval meebrengen. Daarom maar een extra mail via deze site om ze eraan te herinneren, misschien waren ze op vakantie of misschien gewoon vergeten.

Hebben jullie ook al naar het voorproefje van de muziekquiz gekeken? Ik kan jullie zeggen dat ik hier thuis zo langzamerhand geen piep meer kan horen. Ger is avonden aan een stuk bezig om de geluidsfragmenten in elkaar te zetten en het enige wat ik ervan hoor is een regelmatige ‘piep’ die vanuit de bibliotheek klinkt. De muziek zelf staat zo zacht dat ik, zelfs als ik er moeite voor doe, er niets van kan maken. Gelukkig maar, dan is ook voor mij de muziekquiz weer leuk om mee te doen.

Gisteren hebben we al wel wat potluck-inkopen gedaan bij de Makro in Nijmegen. Daar kwamen we toch langs na een gezellige lunch met Thomas en Roos bij Restaurant De Hemel. Een geweldige kaart hebben ze daar, vooral van de drankafdeling. Als je er ooit eens komt, moet je er de bierproeverij doen! Je krijgt dan niet één, maar ZES glazen bier tegelijk!

Rest me nog te zeggen dat je ingelogd moet zijn om het gastenboek te lezen (waarin dus al een heleboel potluckers staan en de lekkere dingen die ze mee gaan brengen) en er zelf in te schrijven. Dat geldt ook als je je wilt voorbereiden op de muziekquiz, het voorproefje staat ook in het gastenboek.

Dus..als je je nog niet geregistreerd hebt, snel doen!