Bedankt allemaal weer!

Potluck 2011 zit erop! Ondanks de regen was het weer een geslaagd evenement. Met een gemiddeld aantal bezoekers (tussen de 20 en de 40 ;-), tafels vol heerlijke gerechten en een pittige muziekquiz hebben wij elkaar vermaakt. En net zoals het soms op sinterklaasavond gaat, na afloop vonden wij nog ‘niet-opengemaakte-pakjes’. Jammer genoeg kunnen we deze cadeautjes niet tot volgend jaar bewaren, omdat het om bederfelijke waar gaat. Erger nog is dat degene die ervoor gezorgd heeft, de voldoening van de blije gezichten van de ontvanger heeft moeten missen. Jullie hebben misschien stiekem wel gedacht: “Waar blijven die frikandellen  nou?” of “Wat doen die flessen Mojito op de koelkast”?
Dat waren de vergeten ‘cadeautjes’ die nog enigszins in het zicht stonden, maar gisteravond laat vond ik ook nog 20 Hollandse Nieuwen in de koelkast in de keuken, compleet met de gesnipperde uitjes. Die hadden we écht op moeten eten tijdens de potluck, maar dan had ik ze natuurlijk wel op de tafel moeten presenteren.
Verder hadden wij nog 48 gehaktballen en 5 kg aardappelpartjes in de vriezer die daar lagen te wachten voor het geval dat…. Het was weer zoals altijd hetzelfde liedje, jullie dachten allemaal dat je voor 30 mensen eten mee moest brengen 😉 Ja, er was veel teveel, maar o wat was het lekker en wat zag al dat lekkers bij elkaar er weer feestelijk uit! Dank daarvoor!

Volgend jaar weer, waarschijnlijk op de vertrouwde plek in Mill. Als dat anders mocht worden, laat ik het jullie met heel veel plezier op tijd weten!

Ik heb een paar foto’s gemaakt tijdens ‘de soep’ en de eerste vraag van de muziekquiz. Aan de gezichten op de laatste foto is duidelijk te zien dat die ook dit jaar weer veel van de aanwezigen vroeg! Er staan een heleboel mensen die er wél waren, níet op de foto. Volgend jaar beter. Zie foto’s.