header
pot

Beste

Dit is de eerste en meteen de laatste nieuwsbrief van Potluck@Riky's 2020. Wij hopen dat iedereen gezond en wel door de coronacrisis is gerold en, net als wij, uitkijkt naar een fijne zomer. Daar hoort voor ons altijd bij dat we eind augustus jullie allemaal op de potluck zien. Maar die verwachting hebben we bij moeten stellen.

Na 20 keer genoten te hebben van een geslaagde potluck, moeten wij dit jaar helaas overslaan!

Alhoewel bijeenkomsten met meer dan 3 personen weer zijn toegestaan in augustus, zien wij absoluut geen mogelijkheid om op anderhalve meter afstand van elkaar een potluck met (ruim) 30 mensen te organiseren. Hoe jammer we dat ook vinden.



Gelukkig hebben we de foto's nog, ze zijn te zien via het gastenboek van de website. Daarvoor heb je nog steeds hetzelfde wachtwoord nodig dat je eerder per e-mail ontvangen hebt. Als je dat vergeten bent, kun je het bij Riky opvragen. Stuur me dan een e-mail via deze link: Potluck@Riky's.

Ger's Vrolijke VakantieQuiz

Geen potluck, wel een vakantiequiz!
Wij hebben onze reis naar Frankrijk (gedwongen) geannuleerd en het is nog onduidelijk hoe of waar we vakantie gaan vieren. Wij beraden ons over de mogelijkheden, maar één ding is wel hetzelfde: GVVQ gaat gewoon door.

Nog even voor de nieuwkomers:
Normaal startten wij de quiz ieder jaar begin juli tegelijk met de Tour de France, en plaatsten iedere dag een 'verse' vraag. Die kon overal over gaan, maar had ook vaak te maken met de ontwikkelingen in de Tour, Frankrijk in het algemeen of de Provence in het bijzonder. Soms was het een muziekvraag en een andere keer lieten we ons door het moment inspireren. Kortom, onvoorspelbaar en onvoorstelbaar leuk.
In het nieuwe normaal zullen de vragen net zo afwisselend zijn, of onvoorspelbaar als je wilt, als andere jaren. Alleen komen ze dit jaar waarschijnlijk niet uit Frankrijk. Maar niets is zeker wat de quiz betreft.

Wil je meedoen, dan heb je een Facebookaccount nodig en moet je met een van ons 'Facebookvrienden' zijn. (Dat laatste is omdat we de berichten niet openbaar willen zetten.)

Voor de huldiging van de winnaar zoeken wij een passende manier op een passend moment ;-)

Wil je vast kijken naar vragen van vorig jaar? Gebruik de hashtag GVVQ om op Facebook te zoeken (#GVVQ)

Een voorbeeld van zo'n vraag uit #GVVQ 2018 zie je hieronder:
Knipsel0308
IMG_1311

Foto's!

Op de website
www.potluck-bij-riky.nl
vind je foto's van vorige potlucks, deze staan net zoals het gastenboek op beveiligde pagina's. Hiervoor heb je hetzelfde wachtwoord nodig als vorig jaar (app of mail me als je dat niet meer hebt)
IMG_3203

Veel groeten van Ger en Riky

facebook