header

Beste reader

Dit is de tweede nieuwsbrief van Potluck@Riky's 2019.
We vieren een jubileum, dit wordt de 20e potluck!

Zoals jullie al in het gastenboek kunnen zien, zijn er al aanmeldingen. Maar nog niet genoeg ;-) Dus: www.potluck-bij-riky.nl voor aanmelden en berichten.

Doe het via het gastenboek en geef daar door wat je te eten meebrengt. Meer dan eten hoef je ook niet mee te brengen, in plaats van verjaardagscadeautjes kun je meedoen aan de inzamelingsactie voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Sinds wij weten dat onze kleindochters CF (taaislijmziekte) hebben, houdt dit ons nogal bezig.

Om je aan te melden (en ook om de foto's van eerdere keren te bekijken) heb je nog steeds hetzelfde wachtwoord nodig dat je eerder per e-mail ontvangen hebt. Als je dat vergeten bent, kun je het bij Riky opvragen. Als je voor de eerste keer komt potlucken en je hebt nog geen wachtwoord, stuur me dan ook een e-mail via deze link: Potluck@Riky's.

pot

Zaterdag 24 augustus bij De Burg in Middelburg

Waar? Voormalig Hotel De Burg aan de Groenmarkt in Middelburg. Zelfde locatie als vorig jaar, kijk op de website voor een kaartje...

Wanneer? Zaterdag 24 augustus, vanaf 15.00 uur tot... we niet meer zien wat we eten.

Wat? De 20e potluck alweer, het verjaardagsfeest waar familie en vrienden van Ger en Riky elkaar jaarlijks ontmoeten en waar je zelf je eten moet meebrengen ;-) Bedenk dat je niet voor iederéén eten hoeft mee te brengen, maar ga uit van een hoeveelheid die genoeg is voor je eigen gezelschap + 2 extra personen. Dan is er altijd genoeg voor iedereen.

Hoe? Ieder jaar maken wij het thema voor het menu bekend. Dit jaar is dat 'Finger Foods'! Lekkere hapjes die je gewoon met je handen kunt eten, dan hoeven wij ook niet zoveel (wegwerp)bestek te kopen. Als je toch liever iets meebrengt waarvoor je een (mes en) vork nodig hebt, wil je dat dan doorgeven via het gastenboek, dan zorgen wij voor genoeg lepels, messen en vorken.
Houd er ook rekening mee dat we niet beschikken over een keuken en dat er niets opgewarmd of in een oven geschoven kan worden. Breng alles zoveel mogeljk 'eetklaar' mee ;-)

Extra! De muziekquiz! Ger presenteert dit jaar weer graag zelf de quiz. Een voorproefje vind je (binnenkort) hier: www.potluck-bij-riky.nl/muziekquiz

Ger's Vrolijke VakantieQuiz

Wij zijn weer terug van vakantie en dat betekent dat #GVVQ er weer opzit. Wij hebben er weer enorm van genoten en hopen dat dat ook voor jullie geldt.

Er waren een paar fanatieke volhouders en de eindstrijd was daarom best spannend! Natuurlijk was er ook enige discussie over vragen en antwoorden, maar die heeft de eindstand niet beïnvloed.De winnaar is inmiddels bekend en wordt tijdens de potluck op een passende wijze gehuldigd ;-)

Wij hopen volgend jaar zomer weer op net zoveel enthousiasme van jullie. De Tour begint dan al eind juni en dat geldt natuurlijk ook voor #GVVQ.

Voorbeeld van dit jaar:

Schermafbeelding 2019-08-06 om 16.24.41
IMG_1311

Foto's!

Op de website
www.potluck-bij-riky.nl
vind je foto's van vorige potlucks, deze staan net zoals het gastenboek op beveiligde pagina's. Hiervoor heb je hetzelfde wachtwoord nodig als vorig jaar (app of mail me als je dat niet meer hebt)
Als allerlaatste nog een vraag van ons. Zou je ons een e-mail willen sturen of het in het gastenboek willen melden als je niet komt? Met de link onder aan dit bericht meld je je af voor de nieuwsbrief en verdwijn je uit ons adressenbestand. Dat is niet handig voor een volgende keer of voor volgend jaar.
Mocht je de nieuwsbrief echt nooit meer willen ontvangen, dan kun je je natuurlijk wel hieronder afmelden....
IMG_3203

Veel groeten van Ger en Riky

facebook